Η Κίσαμος αλλάζει σελίδα

RTF Εκτύπωση

Μοιραστείτε το!

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010

Φίλες και Φίλοι
Νέες και Νέοι

Οι εκλογές τις 07/11/2010 είναι σταθμός για το μέλλον του τόπου μας και της Ελλάδας.Παντού υπάρχουν φωνές αντίδρασης και αντίστασης γι’αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή ΦΤΩΧΕΙΑ, και σ’αυτούς που σε τοπικό επίπεδο αναπαράγουν τα ίδια πράγματα. Ήρθε η ώρα των πολιτών και της Ανεξάρτητης και Πραγματικής Αυτοδιοίκησης.

Φίλες και Φίλοι
Νέες και Νέοι

1. Αντιστάθηκα με όλες μου τις δυνάμεις ενάντια στη διχοτόμηση της επαρχίας Κισάμου, η οποία αποτελεί μεγάλο ιστορικό λάθος για την περιοχή μας.
2. Αντιστάθηκα σε κάθε προσπάθεια αποψίλωσης της Κισάμου από Δημόσιες Υπηρεσίες (ΙΚΑ, Εφορία, ΔΕΗ, Πολεοδομία)
3. Αντιστάθηκα σε κάθε προσπάθεια των κομμάτων και των μηχανισμών να αλώσουν και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι οποίοι ευθύνονται για τη σημερινή οικονομική και κοινωνική κατάρρευση της Ελλάδος μας.

Φίλες και Φίλοι
Νέες και Νέοι

Κατέθεσα προτάσεις για την λύση των καθημερινών προβλημάτων(νερό, αγροτικοί δρόμοι, καθαριότητα) και για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του Δήμου μας με στόχο τη δημιουργία περισσότερου ΠΛΟΥΤΟΥ και τη δημιουργία ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. (όλες έχουν δημοσιευτεί στον τύπο και υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.akik.gr)

Φίλες και Φίλοι
Νέες και Νέοι

Κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κουκουράκη Κωνσταντίνο γιατί στην πράξη έχει αποδείξει την ανεξαρτησία του με έργα και αγωνιζόμενος ενάντια σε ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.

Φίλες και Φίλοι
Νέες και Νέοι
Ζητώ την  εμπιστοσύνης σας προκειμένου να συνεχίσω ν`αγωνίζομαι ώστε η μεγάλη ΚΙΣΑΜΟΣ να αποτελέσει πηγή πλούτου για τους Κισαμίτες και όχι πηγή εκμετάλλευσης των λίγων και αρεστών.

Με εκτίμηση
Κουνελάκης Στέλιος
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος- Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη εκλογική περιφέρεια Κισάμου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΙΣΑΜΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος Κουκουράκης Κωνσταντίνος

Σχετικοί σύνδεσμοι


αρχείο ακικ
Πρωτοβουλία

 AKIK - Facebook  AKIK - Youtube
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML